Kokosriekstu panna cotta

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Kokosriekstu panna cotta
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Deserts

  • Auzu krējums
     200 ml
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Agar-agars
     1 gab.
  • Cukurs
     150 g

Mērce

  • Pūdercukurs
     50 g
  • Avenes
     200 g

Pasniegšanai

  • Svaigas avenes
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā karsē kokosa pienu ar cukuru.

Pievieno agar-agars un pavāri 2 minūtes.

Masai pielej auzu krējumu, samaisi un lej četros trauciņos sastingt.

Gatavojot ar agar-agars panna cotta nav jāliek ledusskapī, tā sastings arī istabas temperatūrā.

Pagatavo mērci, saspiežot avenes ar pūdercukuru un izkāšo caur smalku sietu.

Desertu pasniedz ar mērci un ogām.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vienas pannas pasta

25min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kraukšķīgā vista

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli