Sastāvdaļas
Deserts
-
Auzu krējums200 ml
-
Kokosriekstu piens400 ml
-
Agar-agars1 gab.
-
Cukurs150 g
Mērce
-
Pūdercukurs50 g
-
Avenes200 g
Pasniegšanai
-
Svaigas avenespēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katliņā karsē kokosa pienu ar cukuru.
Pievieno agar-agars un pavāri 2 minūtes.
Masai pielej auzu krējumu, samaisi un lej četros trauciņos sastingt.
Gatavojot ar agar-agars panna cotta nav jāliek ledusskapī, tā sastings arī istabas temperatūrā.
Pagatavo mērci, saspiežot avenes ar pūdercukuru un izkāšo caur smalku sietu.
Desertu pasniedz ar mērci un ogām.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize