Krāsaino lēcu biezzupa

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Krāsaino lēcu biezzupa

Sastāvdaļas

  • Krāsainās lēcas
     220 g
  • Tomāti gabaliņos ar baziliku
     400 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     8 g
  • Burkāns
     100 g
  • Pastinaks
     100 g
  • Ķiploks
     10 g
  • Buljons dārzeņu
     1.2 L
  • Jogurts 0% Valmiera
     120 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olīveļļā apcep smalki sagrieztu burkānu, ķiploku un pastinaku, pievieno tomātus. 

Nedaudz notvaicē lieko šķidrumu. Pievieno lēcas un buljonu. Vāri uz lēnas uguns. 

Vāri un uzmani, ja šķidrums novārījies ātrāk, kā lēcas kļuvušas mīkstas, pievieno vēl buljonu. 

Ļauj zupai nedaudz atpūsties, tā kļūs nedaudz tumīgāka. 

Pasniedz ar jogurtu un zaļumiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Veģetārā lazanja

2h 10min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Liellopa zupa ar sarkanvīnu

2h • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes