Krāsnī cepto kartupeļu salāti

  • Gatavošana 1h
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     900 g
  • Olīveļļa
     0.5 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Bekons
     100 g
  • Loki
     1 bunte (-s)
  • Marinēti sīpoliņi
     1 paciņa (-s)
  • Siers čedara
     100 g
  • Skābais krējums
     200 g
  • Majonēze Rimi Smart
     200 g
  • Sāls pēc garšas
     
  • Melnie pipari pēc garšas
     
  • Srirača ICA
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kartupeļus apslaci ar eļļu, pieber sāli un liek cepeškrāsnī 200 grādos 20–30 minūtes.
Izceptos kartupeļus atdzesē.
Sajauc salātu mērci: majonēzei pievieno krējumu, sāli un piparu.
Sagriež lociņus, un sarīvē sieru.
Sagriež bekonu un apcep kraukšķīgu.
Griež kartupeļus mazākos gabalos un tiem pievieno pārējās sastāvdaļas. Pa virsu pievieno nedaudz Srirača majonēzi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes