Sastāvdaļas
-
Kartupeļi4 gabali
-
Dilles30 g
-
Bekons100 g
-
Olīveļļa50 g
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
-
Pētersīļi30 g
-
Loki30 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Kartupeļus nomizo un sagriez aptuveni 2cm kubiņos.
Kartupeļus samaisi ar sāli, olīveļļu un pipariem.
Uzsildi krāsni uz 230 grādiem.
Kārto kartupeļus uz cepampannas(panā ieklāj cepampapīru) un liec cepties.
Cep aptuveni 30 minūtes, līdz zeltaini.
Zaļumus smalki sagriež.
Bekonu apcep no abām pusēm uz karstas pannas, aptuveni 30 sekundes no katras puses.
Apcepto bekonu sagriez smalkāk, visu sajauc kopā un kartupeļi gatavi pasniegšanai.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize