Kraukšķīgie kartupeļi “parmentier”

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Kraukšķīgie kartupeļi “parmentier”
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
     4 gabali
  • Dilles
     30 g
  • Bekons
     100 g
  • Olīveļļa
     50 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Pētersīļi
     30 g
  • Loki
     30 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kartupeļus nomizo un sagriez aptuveni 2cm kubiņos. 

Kartupeļus samaisi ar sāli, olīveļļu un pipariem. 

Uzsildi krāsni uz 230 grādiem. 

Kārto kartupeļus uz cepampannas(panā ieklāj cepampapīru) un liec cepties. 

Cep aptuveni 30 minūtes, līdz zeltaini. 

Zaļumus smalki sagriež. 

Bekonu apcep no abām pusēm uz karstas pannas, aptuveni 30 sekundes no katras puses. 

Apcepto bekonu sagriez smalkāk, visu sajauc kopā un kartupeļi gatavi pasniegšanai. 

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes