Kukurūzas YAKITORI

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Kukurūzas YAKITORI
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Teryaki mērce
     70 g
  • Kukurūzas vālītes (mini)
     6 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzspraud kukurūzas vālītes uz bambusa iesmiem un noblanšē verdošā ūdenī.

Pēc tam ieliec vālītes uz stundu iemarinēties Teryaki mērcē.

Grilē kukurūzu, laiku pa laikam ar otiņu apziežot tās ar mērci, lai veidojas kraukšķīgs glazējums.

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

Saistītās receptes

Tunča rīsu bumbiņas

40min • Vidēji grūti

Wok ar dārzeņiem un vistu

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes