Laša kotletes

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 10min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
     400 g
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Sojas mērce
     2 ĒK
  • Zivju mērce
     1 ĒK
  • Tobasko mērce
     1 TK
  • Pētersīļi
     sauja
  • Milti
     70 g
  • Sāls
     1 ĒK
  • Rīvmaize
     100 g
  • Olīveļļa
     cepšanai

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Laša fileju attīra un atdala no ādas. 

Sagriež smalkos kubiņos. 

Lasim pievieno mērces, tobasko, sāli, citrona sulu un apmaisa. 

Pievieno klāt miltus un pētersīļus. 
 

Masu samīca un veido kotletes.

Katru kotleti apviļā rīvmaizē un cep olīveļļa no katras puses aptuveni 3 min.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!