Laša tataki

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Laša tataki
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Gaišā sojas mērce
     10 g
  • Laša fileja
     100 g
  • Vasabi
     5 g
  • Svaigs rīvēts ingvers
     5 g
  • Sezama sēklu eļļa
     5 g
  • Laša kaviārs
     20 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lasi iztīri, izfilē un sagriez mazos gabalos.

Bļodiņā sajauc gaišo sojas mērci ar vasabi, ingveru un sezama eļļu.

Apslaki sagriezto lasi ar šo maisījumu un liec cepties uz iepriekš uzkarsētas pannas.

Cep gabaliņus vienu minūti no vienas, pēc tam tikpat no otras puses.

Ceptos laša gabaliņus pasniedz ar laša kaviāru.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laša tartars ar paipalu olām

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Grieķu jogurta mērce

2h 10min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes