Laša tataki

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Laša tataki
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Gaišā sojas mērce
     10 g
  • Laša fileja
     100 g
  • Vasabi
     5 g
  • Svaigs rīvēts ingvers
     5 g
  • Sezama sēklu eļļa
     5 g
  • Laša kaviārs
     20 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Lasi iztīri, izfilē un sagriez mazos gabalos.

Bļodiņā sajauc gaišo sojas mērci ar vasabi, ingveru un sezama eļļu.

Apslaki sagriezto lasi ar šo maisījumu un liec cepties uz iepriekš uzkarsētas pannas.

Cep gabaliņus vienu minūti no vienas, pēc tam tikpat no otras puses.

Ceptos laša gabaliņus pasniedz ar laša kaviāru.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Suši

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kārtainā jūras velšu torte

3h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vistas karijs Tikka Masala

4h 30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kung Pao vista

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pomelo - garneļu salāti

45min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes