Laša tataki

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Laša tataki
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Gaišā sojas mērce
     10 g
  • Laša fileja
     100 g
  • Vasabi
     5 g
  • Svaigs rīvēts ingvers
     5 g
  • Sezama sēklu eļļa
     5 g
  • Laša kaviārs
     20 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Rimi Gardēžu laša tataki recepte. Apgūsti Āzijas krāsainās un izteiksmīgās garšas kopā ar Mārtiņu Sirmo.

Lasi iztīri, izfilē un sagriez mazos gabalos.

Bļodiņā sajauc gaišo sojas mērci ar vasabi, ingveru un sezama eļļu.

Apslaki sagriezto lasi ar šo maisījumu un liec cepties uz iepriekš uzkarsētas pannas.

Cep gabaliņus vienu minūti no vienas, pēc tam tikpat no otras puses.

Ceptos laša gabaliņus pasniedz ar laša kaviāru.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Suši

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kārtainā jūras velšu torte

3h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lasis ar brokoļiem

20min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.