Lasis ar siltiem salātiem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Lasis ar siltiem salātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Lasis

  • Laša fileja
     400 g
  • Olīveļļa
     4 Tējkarotes
  • Sāls
     1 Tējkarotes

Salāti

  • Ziedkāposts
     0.25 Gabali
  • Spināti
     60 g
  • Sojas pupiņas (lobītas)
     4 Ēdamkarote
  • Cukīni
     0.5 gabali
  • Olīveļļa
     2 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Sezama sēklas
     1 Ēdamkarote
  • Melnie pipari
      pēc garšas
  • Sāls
      pēc garšas
  • Laims
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez laša fileju vienādās porcijās un ierīvē ar olīveļļu.

Pievieno sāli un liec cepties sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 12 minūtes.

 

Pa to laiku sadali mazākos gabalos ziedkāpostu un noblanšē.

Sakarsē pannā eļļu un liec sautēties ziedkāpostus.

Kad tie viegli karamelizējušies, pievieno sagrieztu cukīni un sojas pupiņas.

Pievieno caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku un sezamu.

 

Pasniedz siltos salātus ar lasi, pārlejot ēdienam svaigi spiestu laima sulu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes