Lēcu biezzupa ar vistu

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Lēcu biezzupa ar vistu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Lēcas
     300 g
  • Burkāns
     1 gabali
  • Čili pipari
      1 gab.
  • Sīpols
     2 gabali
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Olīveļļa
     30 ml
  • Sviests
     20 g
  • Vistas buljons
     1.5 L
  • Vistas gaļa no buljona
      pēc izvēles

Piedevas

  • Skābais krējums
     100 g
  • Rudzu maize
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā sakarsē eļļu ar sviestu, pievieno smalki sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiploku un čili, nedaudz pasautē un pievieno iepriekš sagatavotu vistas buljonu. Kad tas sāk vārīties, pievieno lēcas un vāri 25 minūtes. 

Tad liec zupā plucinātu vistas gaļu no buljona un vāri vēl 10 minūtes. 

Ļauj ievilkties garšām un pasniedz ar krējumu un rudzu maizi.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Tomātu frikadeļu zupa

45min • Viegli
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Zirņu zupa ar sieru

40min • Viegli