Lieldienu siera kūka

  • Gatavošana 1h 15min
  • Viegli
Lieldienu siera kūka

Sastāvdaļas

  • Smilšu mīkla Mani Gardumi
     220 g
  • Jogurts bez piedevām Rimi
     400 g
  • Krēmsiers Maskarpone
     500 g
  • Citrons
     1 gab.
  • Cukurs
     210 g
  • Želatīns
     12 g
  • Tumšā šokolāde Rimi
     50 g
  • Baltā šokolāde
     50 g
  • Pastilas Rimi
     100 g
  • Mandeles šokolādē (dažādu garšu) Rimi
     200 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Lieldienu siera kūka

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190°C.
Ieklāj kūkas formā smilšu mīklu un izcep 12-15 minūtes, atdzesē.
Paralēli saputo maskarpones krēmu ar jogurtu.
Cukuru sajauc ar citrona miziņu un iejauc krēmā.
2 karotes krēma atliec citā trauciņā un liec ledusskapī, tas būs kūkas dekoram.
Citrona sulā uzbriedini 3-5 minūtes želatīnu. Želatīnu uzsildi, lai tas izkūst.
Pievieno krēmam.
Krēmam pieliec šokolādes dekorus un pastilas, iejauc.
Pildi kūkas formā un atdzesē, līdz kūka sastingst.
Pasniedzot kūkas virsmu apsmērē ar krēmu un dekorē ar mandelēm šokolādē.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Kūka pannā

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Marcipāna batoniņš

1h • Vidēji grūti
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).