Madeleine cepumi

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Madeleine cepumi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mīkla

  • Sviests
     100 g
  • Olas (M izmēra)
     2 gab.
  • Milti
     100 g
  • Baltais cukurs
     100 g
  • Cepamais pulveris
     0.33 tējk.
  • Apelsīna miziņa
     1 tējk.
  • Apelsīna sula
     1 ēdamk.

Glazūra

  • Piena šokolāde
     100 g
  • Zaļās pistācijas
     30 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izkausē sviestu.

Bļodā liec vienu veselu olu un dzeltenumu no otras olas, saputo kopā ar cukuru.

Pievieno atlikušās mīklas sastāvdaļas.

Mīklu atstāj uz 20 minūtēm.

 

Pildi Madeleine formiņās. 

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cep 15 minūtes. 

Atdzesē cepumus. 

Katru pusīti iemērc izkausētā šokolādē un pārkaisi ar sakapātām pistācijām. 

Ļauj šokolādei sastingt.

Saistītās receptes

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ātrais jogurta pudiņš

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes