Mandeļu biskvītpankūka

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Mandeļu biskvītpankūka
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Biskvītpankūka

  • Olas
     2 gab.
  • Mandeļu milti
     1 ēdamk.
  • Kviešu milti
     1 ēdamk.
  • Pūdercukurs
     2 ēdamk.
  • Sviests
      formiņu ieziešanai
  • Citrona miziņa
      pēc garšas
  • Citrona sula
     0.5 tējk.

Pasniegšanai

  • Dažādas svaigas un saldētas ogas
     2 sauja (-s)
  • Saldējums pēc izvēles
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakul olas ar pūdercukuru biezā krēmā.

Sajauc abu veidu miltus ar citrona miziņu, iecilā olu masā un pievieno citrona sulu.

Cep ietaukotās formiņās līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

 

Pasniedz siltu ar ogām un saldējuma bumbiņu.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti