Mandeļu cepumi ar augļu smūtiju

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Mandeļu cepumi ar augļu smūtiju
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Mandeļu cepumi

  • Mandeļu milti
     200 g
  • Olas baltumi
     3 gab.
  • Mandeles
      dekorēšanai
  • Cukurs
     180 g
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Augļu smūtijs

  • Saldētās ogas
     400 g
  • Mandeļu piens
     250 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi šefpavāra Normunda Baranovska mandeļu cepumu recepte kopā ar augļu smūtiju.

Saputo 3 olu baltumus kopā ar šķipsniņu sāls. Palēnām pievieno cukuru un puto līdz olu baltums ir stingrās putās (5-7 min.)

Putās iecilā mandeļu miltus, un mīklu liek konditorejas maisiņā.

Spiež uz cepampapīra cepumu formiņas, dekorē ar mandelēm un liek cepties 150 grādos 20 minūtes.

Tikmēr blenderī liek iepakojumu ar Rimi saldētajās ogām, pievieno 250 ml mandeļu piena un visu kārtīgi sablenderē.

Cepumus atdzesē un pasniedz kopā ar smūtiju.

Saistītās receptes

Krēmšnite

1h 10min • Vidēji grūti

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

3 smūtiji

15min • Viegli

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Divkrāsains smūtijs

10min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.