Mandeļzobu kūka

  • Gatavošana 2h 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Pamatnei

  • Sarkanā samta kūka
     1 paciņa (-s)

Krēmam

  • Krēmsiers
     600 g
  • Saldais krējums
     200 ml
  • Cukurs
     180 g
  • Apelsīns
     1 sula

Zobiem

  • Mandeles
     1 sauja (-s)
  • Sašķeltas mandeles
     1 sauja (-s)

"Asinis"

  • Ķiršu ievārījums
     130 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo velveta kūkas biskvītu no maisījuma un pārgriez to 3 kārtās.

Pagatavo krēmu saputojot krējumu ar krēmsieru un cukuru, tikai tad pievienojot sulu.
Kārto kūku kūkas formā.
Klāj krēmu biskvītu kārtās, atsāj daļu krēma kūkas ārpusei.
Formiņu ar kūku liec ledusskapī 30 -50 minūtēm nostāvēties.
Izņem kūku no formas un apsmērē ar krēmu no ārpuses. Liec uz 30 minūtēm ledusskapī.
Izgreb kūkas sānā caurumu. Liec apkārt mandeļu zopbus, un uzlej kārtīgu devu ķiršu mērces.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes