Mango un upeņu smūtijsaldējums

  • Gatavošana 2h 20min
  • Viegli
Mango un upeņu smūtijsaldējums
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Mango
     250 g
  • Upenes
     250 g
  • Cukurs
     250 g
  • Ūdens
     100 ml
  • Laima sula
     0.5 gabali
  • Citrona sula
     0.5 gabali

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mango nomizo un sablendē ar laima sulu.

Upenes sablendē ar citrona sulu.

Savāri cukura sīrupu no ūdens un cukura.

Vāri sīrupu, līdz tas sasniedz 115 grādus, tad pusi lej klāt upeņu masai, otru pusi – mango masai un katru sablendē.

Saldējuma formiņās pirmo lej mango masu, tad ļoti uzmanīgi tievā strūkliņā pievieno upeņu masu. 

Sasaldē saldētavā. 

Kad tas sasalis, to būs viegli izņemt no formiņas, katru formu uz mirkli iemērcot karstā ūdenī.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edgara Sandera receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Grilēta siera maize

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes