Sastāvdaļas
-
Mango250 g
-
Upenes250 g
-
Cukurs250 g
-
Ūdens100 ml
-
Laima sula0.5 gabali
-
Citrona sula0.5 gabali
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mango nomizo un sablendē ar laima sulu.
Upenes sablendē ar citrona sulu.
Savāri cukura sīrupu no ūdens un cukura.
Vāri sīrupu, līdz tas sasniedz 115 grādus, tad pusi lej klāt upeņu masai, otru pusi – mango masai un katru sablendē.
Saldējuma formiņās pirmo lej mango masu, tad ļoti uzmanīgi tievā strūkliņā pievieno upeņu masu.
Sasaldē saldētavā.
Kad tas sasalis, to būs viegli izņemt no formiņas, katru formu uz mirkli iemērcot karstā ūdenī.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize