Mannas biezputra

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Mannas biezputra

Sastāvdaļas

Putra

  • Piens
     800 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Mannas putraimi
     125 g

Pasniegšanai

  • Piens
      pēc garšas
  • Kanēlis
      pēc garšas
  • Svaigi rīvēti āboli
      pēc garšas
  • Žāvēti augļi
      pēc garšas
  • Ievārījums
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maigas tekstūras mannas biezputru var ātri un viegli pagatavot, tikai uzmanīgi jāvāra piens. Lieliski piemērota brokastīm vai kā uzkoda gan bērniem, gan pieaugušajiem. Bauda ar kanēli, rīvētu ābolu, žāvētiem augļiem vai iecienītāko ievārījumu.
Kastrolī maisot uzvāra pienu ar sāli.
Iemaisa mannu. Maisot vāra uz lēnas uguns aptuveni 4 minūtes.
Servēšanai: Putru pasniedz ar pienu un, piemēram, kanēli, svaigi rīvētiem āboliem, žāvētiem augļiem vai ievārījumu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Jurkāne
Ilzes Jurkānes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti