Mannas biezputra

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Mannas biezputra

Sastāvdaļas

Putra

  • Piens
     800 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Mannas putraimi
     125 g

Pasniegšanai

  • Svaigi rīvēti āboli
      pēc garšas
  • Piens
      pēc garšas
  • Kanēlis
      pēc garšas
  • Žāvēti augļi
      pēc garšas
  • Ievārījums
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Maigas tekstūras mannas biezputru var ātri un viegli pagatavot, tikai uzmanīgi jāvāra piens. Lieliski piemērota brokastīm vai kā uzkoda gan bērniem, gan pieaugušajiem. Bauda ar kanēli, rīvētu ābolu, žāvētiem augļiem vai iecienītāko ievārījumu.
Kastrolī maisot uzvāra pienu ar sāli.
Iemaisa mannu. Maisot vāra uz lēnas uguns aptuveni 4 minūtes.
Servēšanai: Putru pasniedz ar pienu un, piemēram, kanēli, svaigi rīvētiem āboliem, žāvētiem augļiem vai ievārījumu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti

Fritata ar dārzeņiem

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Augļu groziņš

1h • Vidēji grūti