Marinēta brinza

  • Gatavošana 15min
  • Vidēji grūti
Marinēta brinza
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Olīveļļa Extra Virgin
     300 ml
  • Ķiploki
     2 gabali
  • Timiāns
      4 zariņi
  • Šķidrs medus
     40 g
  • Brinza
     400 g
  • Kalamata olīvas
     200 g
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Katliņā liec eļļu, ķiploku (izspiesti caur ķiplokspiedi), timiāna lapiņas, medu, piparus, sāli (atceries, ka brinza ir sāļa!) un sasildi, lai ir maigi silts, kādi 40 grādi.

Noņem no uguns un atdzesē.
Burkā vai traukā liec sieru (gabalos sagrieztu), olīvas un uzlej eļļu.
Liec vēsumā, lai ievelkas 24 stundas, un pasniedz salātos, uz maizes vai tāpat.

Līdzīgas receptes

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Siera standziņas

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).