Medus augļi ar kokosriekstu krēmu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Medus augļi ar kokosriekstu krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Zemenes
     200 g
  • Nektarīni vai persiki
     3 gabali
  • Medus
     1 Ēdamkarote
  • Laima sula
     1 Tējkarotes
  • Laima miziņa
     1 gabali
  • Piparmētra
      2 kāti (lapiņas)
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Cidoniju sīrups
     1 Ēdamkarote
  • Cukurs
     1 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Augļus un ogas noskalo un sagriez vienāda lieluma gabalos.

Pannā kausē medu ar laima sulu.

Pievieno augļus un ogas un sutini 2 minūtes.

Pieber sakapātu piparmētru un laima miziņu, apmaisi.

Atdzesēto (ledusskapī vismaz 3 h) kokospienu izņem no ledusskapja un atver bundžu, bet nekrati to.

Nosmel tikai biezo kokosa krēmu, kas nostājies virspusē, sulu atstāj kokteiļiem.

Puto ar rokas putojamo slotiņu, pievienojot cidoniju sīrupu un cukuru.

Jāputo būs tikai 1 minūti.

Pasniedz medus augļus ar gaisīgo kokospiena krēmu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti