Medus augļi ar kokosriekstu krēmu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Medus augļi ar kokosriekstu krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Zemenes
     200 g
  • Nektarīni vai persiki
     3 gab.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Laima sula
     1 tējk.
  • Laima miziņa
     1 gab.
  • Piparmētra
      2 kāti (lapiņas)
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Cidoniju sīrups
     1 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Augļus un ogas noskalo un sagriez vienāda lieluma gabalos.

Pannā kausē medu ar laima sulu.

Pievieno augļus un ogas un sutini 2 minūtes.

Pieber sakapātu piparmētru un laima miziņu, apmaisi.

Atdzesēto (ledusskapī vismaz 3 h) kokospienu izņem no ledusskapja un atver bundžu, bet nekrati to.

Nosmel tikai biezo kokosa krēmu, kas nostājies virspusē, sulu atstāj kokteiļiem.

Puto ar rokas putojamo slotiņu, pievienojot cidoniju sīrupu un cukuru.

Jāputo būs tikai 1 minūti.

Pasniedz medus augļus ar gaisīgo kokospiena krēmu.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).