Medus augļi ar kokosriekstu krēmu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Medus augļi ar kokosriekstu krēmu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Zemenes
     200 g
  • Nektarīni vai persiki
     3 gab.
  • Medus
     1 ēdamk.
  • Laima sula
     1 tējk.
  • Laima miziņa
     1 gab.
  • Piparmētra
      2 kāti (lapiņas)
  • Kokosriekstu piens
     400 ml
  • Cidoniju sīrups
     1 ēdamk.
  • Cukurs
     1 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Augļus un ogas noskalo un sagriez vienāda lieluma gabalos.

Pannā kausē medu ar laima sulu.

Pievieno augļus un ogas un sutini 2 minūtes.

Pieber sakapātu piparmētru un laima miziņu, apmaisi.

Atdzesēto (ledusskapī vismaz 3 h) kokospienu izņem no ledusskapja un atver bundžu, bet nekrati to.

Nosmel tikai biezo kokosa krēmu, kas nostājies virspusē, sulu atstāj kokteiļiem.

Puto ar rokas putojamo slotiņu, pievienojot cidoniju sīrupu un cukuru.

Jāputo būs tikai 1 minūti.

Pasniedz medus augļus ar gaisīgo kokospiena krēmu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Biezpiena Pasha

1h • Vidēji grūti