Meloņu sorberts

  • Gatavošana 3h 30min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kantalupe melone
     1 gab.
  • Cukurs
     200 g
  • Ūdens
     230 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Piparmētras
      pasniegšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Meloņu sorberts

Katliņā ber cukuru un pārlej ar ūdeni.
Uz mazas uguns uzvāri un karsē, kamēr cukurs izkusis un izveidojies sīrups.
Atdzesē.
Meloni sagriez gabaliņos (vislabāk pirms tam gabaliņus sasaldē) un liec blenderī.
Pievieno atdzesētu cukura sīrupu un citrona sulu no viena citrona.
Visu blendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Liec ledusskapī uz vairākām stundām.
Pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

Līdzīgas receptes

Sirsniņcepumi

1h • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Ābolu kūka

1h 10min • Viegli

Ziemeļbrieža braunijs

40min • Viegli