Meloņu sorberts

  • Gatavošana 3h 30min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Kantalupe melone
     1 gab.
  • Cukurs
     200 g
  • Ūdens
     230 ml
  • Citrona sula
     1 gab.
  • Piparmētras
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Meloņu sorberts

Katliņā ber cukuru un pārlej ar ūdeni.
Uz mazas uguns uzvāri un karsē, kamēr cukurs izkusis un izveidojies sīrups.
Atdzesē.
Meloni sagriez gabaliņos (vislabāk pirms tam gabaliņus sasaldē) un liec blenderī.
Pievieno atdzesētu cukura sīrupu un citrona sulu no viena citrona.
Visu blendē, līdz izveidojas viendabīga masa.
Liec ledusskapī uz vairākām stundām.
Pasniedz, dekorējot ar piparmētras lapiņām.

Saistītās receptes

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

3 veidu pelmeņi

15min • Viegli

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.