Mīklā cepti bumbieri

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Bumbieri
     4 gab.
  • Kārtainā bezrauga mīkla
     500 g
  • Vaniļas saldējums
     8 ēdamk.
  • Karameļu mērce
      pārliešanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mīklā cepti bumbieri

Bumbierus nomizo un sagriez uz pusēm, kātiņu atstājot. Izņem sēklas.
Liec uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, uz leju (apaļā puse uz augšu).
Mīklu izrullē apmēram 5 mm biezumā. Sadali tik lielos kvadrātos, lai apsegtu bumbieri.
Mīklu pārklāj bumbierim un ar nazi nogriez lieko. Iegriez mīklā nelielas spraugas.
No mīklas atlikumiem izgriez lapiņas un piestiprini bumbieriem.
Bumbierus cep 180°C 20 min. līdz garoza ir zeltaina un bumbieriem burbuļo sula.
Mazliet atdzesē un apgriez otrādāk.
Pasniedz pārklātus ar vaniļas saldējumu un karameļu mērci.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Biezpiena Pasha

1h • Vidēji grūti