Mīklā cepti bumbieri

  • Gatavošana 40min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Bumbieri
     4 gab.
  • Kārtainā bezrauga mīkla
     500 g
  • Vaniļas saldējums
     8 ēdamk.
  • Karameļu mērce
      pārliešanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Mīklā cepti bumbieri

Bumbierus nomizo un sagriez uz pusēm, kātiņu atstājot. Izņem sēklas.
Liec uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, uz leju (apaļā puse uz augšu).
Mīklu izrullē apmēram 5 mm biezumā. Sadali tik lielos kvadrātos, lai apsegtu bumbieri.
Mīklu pārklāj bumbierim un ar nazi nogriez lieko. Iegriez mīklā nelielas spraugas.
No mīklas atlikumiem izgriez lapiņas un piestiprini bumbieriem.
Bumbierus cep 180°C 20 min. līdz garoza ir zeltaina un bumbieriem burbuļo sula.
Mazliet atdzesē un apgriez otrādāk.
Pasniedz pārklātus ar vaniļas saldējumu un karameļu mērci.

Līdzīgas receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).