Miso buljona zupa

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Miso buljona zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Miso pasta
     1 ēdamk.
  • Ūdens
     500 ml
  • Garneles
      10 gab.
  • Olu nūdeles
     70 g
  • Mīksti vārīta ola
     1 gab.
  • Smalki sagriezti sīpolloki
     1 sauja (-s)
  • Nori čipsi
      6 gab.
  • Grauzdētas sezama sēklas
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Miso buljona zupa

Vārošā ūdenī izšķīdini miso pastu.
Pievieno nūdeles, vāri tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma.
Pēdējās zupā liec garneles, tikai tik ilgi, lai tās sasilst, – dažas sekundes.
Pasniedzot pievieno pusi olas, sīpollokus, nori čipsus un sezamu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti