Miso buljona zupa

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Miso buljona zupa
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Miso pasta
     1 ēdamk.
  • Ūdens
     500 ml
  • Garneles
      10 gab.
  • Olu nūdeles
     70 g
  • Mīksti vārīta ola
     1 gab.
  • Smalki sagriezti sīpolloki
     1 sauja (-s)
  • Nori čipsi
      6 gab.
  • Grauzdētas sezama sēklas
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vārošā ūdenī izšķīdini miso pastu.
Pievieno nūdeles, vāri tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma.
Pēdējās zupā liec garneles, tikai tik ilgi, lai tās sasilst, – dažas sekundes.
Pasniedzot pievieno pusi olas, sīpollokus, nori čipsus un sezamu.

Saistītās receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sparģeļi ar mocarellu

10min • Viegli

Tomātu - rikotas tarte

55min • Vidēji grūti

Minestrone zupa

1h • Vidēji grūti

Baklažānu un tomātu sacepums

55min • Vidēji grūti

Pica Capriciosa

15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-vaikalā.