Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Olas turku gaumē (Cilbir)
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Turku jogurts400 g
-
Vistu olas3 gab.
-
Galda vai augļu etiķis3 ēdamk.
-
Čili pārslas1.5 ēdamk.
-
Ķiploks1 tējk.
-
Citrona miza0.5 gabali
-
Rapšu eļļa80 ml
-
Dilles dekorēšanai1 sauja (-s)
-
SālsPēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Silti vārītas olas ar krēmīgu jogurta mērci un čili asumiņu - perfektas brokastis!🌶️
Pannā sasilst čili pārslas, ķiploku un citrona miziņu ar eļļu. Kad viss izdala aromātu, noņem no uguns un pēc vēlēšanās nokāš garšvielas.
Katlā uzvāra 1,5–2 litrus ūdens, pievieno sāli un etiķi. Temperatūru samazina, ar karoti iemērc bez čaumalas izsistas olas.
Nemaisa un nevāra spēcīgi – ļauj vārīties 3–5 minūtes.