Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Torremar olīvas (dažādi veidi)
     14 gab.
  • Turku zirņi (vārīti)
     100 g
  • Sezama sēklas
     1 ēdamk.
  • Sezama pasta
     50 g
  • Citronu sula
     0.3 gab.
  • Koriandra lapiņas
     0.3 bunte (-s)
  • Kalnu pārslu sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa pirmā spieduma
     75 ml

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātri, garšīgi un ļoti vienkārši.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, trīsreiz nobalansējot garšu.

Pasniedz atsevišķi vai ar viegli grilētu zivi.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dārzeņu plakanmaize – paratha

30min • Vidēji grūti