Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Olīvu un turku zirņu salāti ar svaigu koriandru
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Torremar olīvas (dažādi veidi)
     14 gab.
  • Turku zirņi (vārīti)
     100 g
  • Sezama sēklas
     1 ēdamk.
  • Sezama pasta
     50 g
  • Citronu sula
     0.3 gab.
  • Koriandra lapiņas
     0.3 bunte (-s)
  • Kalnu pārslu sāls
      pēc garšas
  • Olīveļļa pirmā spieduma
     75 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātri, garšīgi un ļoti vienkārši.

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, trīsreiz nobalansējot garšu.

Pasniedz atsevišķi vai ar viegli grilētu zivi.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dedzinātā Basku siera kūka

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaļās vafeles

30min • Vidēji grūti