Paipalolas anšoviem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Paipalolas anšoviem
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Paipalu olas
     10 gab.
  • Sālītas anšovu filejas
      5 gab.
  • Majonēze
     50 g
  • Trifeļu eļļa
     10 ml
  • Dilles
      1 kāts

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Paipalolas anšoviem

Verdošā ūdenī 2.2 minūtes vāri paipalolas no sākuma tās maisot.
Nokās un atdzesē ledus ūdenī 10 minūtes.
Lobi un nogriez olai augšdaļu 5mm.
Anšovus nosusini un sagriez plānās strēmelēs.
Gatavo pats majonēzi vai pērc jau gatavu un samaisi ar trifeļu eļļu.
Olas augšdaļu noklāj ar trifeļu majonēzi.
Sarullē anšova filejas, klāj tās uz majonēzes, pa virsu uzklājot majonēzi.
Uzliec mazu dilles lapu un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Franču kartupeļu salāti

1h 30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu karijs

30min • Viegli

Gvakamole

30min • Viegli

Brusketas

15min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.