Paipalolas anšoviem

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Paipalolas anšoviem
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Paipalu olas
     10 gab.
  • Sālītas anšovu filejas
      5 gab.
  • Majonēze
     50 g
  • Trifeļu eļļa
     10 ml
  • Dilles
      1 kāts

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Paipalolas anšoviem

Verdošā ūdenī 2.2 minūtes vāri paipalolas no sākuma tās maisot.
Nokās un atdzesē ledus ūdenī 10 minūtes.
Lobi un nogriez olai augšdaļu 5mm.
Anšovus nosusini un sagriez plānās strēmelēs.
Gatavo pats majonēzi vai pērc jau gatavu un samaisi ar trifeļu eļļu.
Olas augšdaļu noklāj ar trifeļu majonēzi.
Sarullē anšova filejas, klāj tās uz majonēzes, pa virsu uzklājot majonēzi.
Uzliec mazu dilles lapu un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Baklažāni itāļu gaumē

1h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Pasta primavera

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes