Pastas salāti

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Pastas salāti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Pasta Gigli
     200 g
  • Olīvas Kalamata bez kauliņiem
     80 g
  • Saulē kaltēti tomāti
     50 g
  • Konservēti artišoki
     80 g
  • Tuncis savā sulā
     200 g
  • Baziliks
     1 sauja (-s)
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas
  • Olīveļļa Extra Virgin
     30 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā uzvāri ūdeni un, kad tas burbuļo, pieber sāli un ieliec pastu.
Vāri, kamēr gatava.
Nokās saulē kaltētus tomātus, konservētus artišokus un tunci savā sulā.
Sakapā baziliku.
Sagatavo un bļodā liec visas sastāvdaļas, izņemot pastu un eļļu.
Nokās pastu un novieto uz lēzenas virsmas - tad tā ātrāk atdzisīs.
Nokās pastu un novieto uz lēzenas virsmas - tad tā ātrāk atdzisīs.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Cepti ziemas dārzeņi

30min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Gruboto ar jūras veltēm

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Plakanmaize ar cāļa medaljoniem

25min • Vidēji grūti