Plūmju drumstalu maize

  • Gatavošana 1h 30min
  • Viegli
Plūmju drumstalu maize
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Maize

  • Plūmes tumšās
     500 g
  • Žāvētas plūmes
     100 g
  • Brūnais cukurs
     50 g
  • Kartupeļu ciete
     30 g
  • Smilšu mīkla
     300 g

Drumstalas

  • Cukurs
     130 g
  • Kviešu milti
     130 g
  • Sviests
     130 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pagatavo plūmju pildījumu. Novāri svaigās plūmes bez kauliņiem ar cukuru un žāvētajām plūmēm. Sablendē. Pievieno cieti.

 

Sagatavo drumstalas. Sajauc sastāvdaļas un ieliec uz 20 minūtēm saldētavā, lai sviests sastingtu.

 

Cepamajā formā izklāj smilšu mīklu. 

Pa virsu klāj plūmju biezeni. 

Pārber ar drumstalām un liec cept sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 45 min-1 h, cepeškrāsns apakšējā daļā.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti