Portobello sēņu "steiks"

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Portobello sēņu "steiks"
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Portobello sēnes
     4 gab.
  • Ķiploks
     5 daiva (-s)
  • Timiāna zariņi
     5 gab.
  • Augu tauku krēms Naturli Bio
     2 ēdamk.
  • Vorčesteras mērce
     2 ēdamk.
  • Sāls un pipari
      Pēc garšas
  • Eļļa
      Cepšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sēnēm nogriez kātiņus un liec sakarsētā pannā cepties.
Kad sēnes nedaudz brūnas no abām pusēm, pievieno pannā ķiploku daiviņas, timiānu un augu tauku krēmu.
Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Sēnes nedaudz pasautē un pēdējā minūtē pārlej ar Vusteršīras mērci.
Pārliec sēnes ar visu šķidrumu, ķiplokiem un timiānu cepampannā un cep krāsnī 15 minūtes 180 grādos.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Laša vai foreles tartars

15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Siera nageti

45min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Burkānlaša maizītes

40min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes