Red velvet oreo cepumi

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Red velvet oreo cepumi

Sastāvdaļas

Cepumi

  • Milti
     210 g
  • Šķīstošā kafija
     1.5 ēdamk.
  • Kukurūzas ciete
     2 tējk.
  • Soda
     0.75 tējk.
  • Sāls
     0.25 tējk.
  • Sviests (mīksts)
     110 g
  • Cukurs
     100 g
  • Brūnais cukurs
     70 g
  • Ola
     1 gab.
  • Vaniļas cukurs
     1 tējk.
  • Etiķis
     1 tējk.
  • Sarkanā pārtikas krāsviela (želejveida)
     40 g

Pildījums

  • Sviests
     60 g
  • Krēmsiers
     85 g
  • Pūdercukurs
     130 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā ber un kopā samaisi miltus, kakao pulveri, kukurūzas cieti, sodu un sāli.
Atsevišķā bļodā sakuļ sviestu ar abiem cukuriem. Pievieno olu, vaniļas cukuru, etiķi un sarkano krāsvielu.

Slapjās un sausās sastāvdaļas samaisi kopā.

Veido apmēram 1 ēdamkarotes lieluma, vienādas bumbiņas un liec uz cepamā papīra.
Cep 180°C 7-9 min. kamēr virsa ir apkaltusi, izņem no krāsns un atdzesē.
Pildījuma sastāvdaļas sakuļ viendabīgā masā.
Divus cepumus sastiprini ar pildījumu. Visu atkārto ar pārējiem cepumiem.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Karameļu flāns ar mandarīniem

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Madeleines cepumi ar krēmu

1h • Vidēji grūti

Citronu kūka

1h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Profiteroles

1h 15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Rikotas siera kūka

1h 30min • Vidēji grūti