Sastāvdaļas
Mērce
-
Grilēta paprika100 g
-
Mandeļes50 g
-
Saulē kaltēti tomāti50 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Baltā vīna etiķispēc garšas
-
Kajenas pipari1 Šķipsniņa
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Pasniegšana
-
Sparģeļi300 g
-
Avokado1 gabali
-
Redīsi4 gabali
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sparģeļiem nogriez sausos galus un noblanšē.
Avokado nomizo un sagriez šķēlītēs, arī redīsus sagriez daivās.
Uz pannas nograuzdē mandeles, uzgriez ķiploku un apcep eļļā kopā ar papriku. Pievieno nedaudz sāli, kajenas piparus un baltvīna etiķi.
Pieliec klāt mandeles un apcep uz pannas 5 minūtes.
Visu liec blenderī un izmanto “pulse” funkciju līdz ir sablenderēts biezā mērcē ar gabaliņiem.
Pasniedz ar iepriekš sagatavotajiem dārzeņiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize