Rudzu miltu pankūkas ar kefīru

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rudzu miltu pankūkas ar kefīru

Sastāvdaļas

  • Kefīrs
     1 glāze (-s)
  • Ola
     1 gabali
  • Rudzu milti
     110 g
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Verdošs ūdens
     200 ml
  • Cepamais pulveris
     0.25 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Stēvijas
     3 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Atdala olu baltumu no dzeltenuma. Baltumu ielej dziļā bļodā.

Pievieno šķipsniņu sāls un saldinātāju, visu rūpīgi sakuļ ar putojamo slotiņu.

Pielej kefīru, pievieno cepamo sodu.

Nepārtraukti maisot, mīklā iesijā rudzu miltus.

Pievieno olīveļļu un mīklu vēlreiz labi samaisa.

Uzkarsē pannu, tās virsmu viegli ieeļļo.

Cep lielas vai mazas pankūkas – pēc izvēles.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Lēcu pankūkas

20min • Viegli