Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Pufīgie ceptie ābolu gredzeni
-
Gatavošana 15min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Ābols1 gabali
-
Cukurs3 ēdamk.
-
Malts kanēlis1 tējk.
-
Kārtainā rauga mīkla400 g
-
Ola1 gabali
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Šis ir deserts, kas izskatās kā no kafejnīcas vai Instagram, bet patiesībā to var viegli pagatavot kopā ar bērniem. Ābols kļūst silts un mīksts, mīkla – kraukšķīga, un kanēļa aromāts māju piepilda ar rudens sajūtu.
Ābolu sagriež 1 cm biezās šķēlēs, nomizo un ar formiņu vai nazi izspiež serdi, lai veidotos gredzeni.
Cukuru sajauc ar kanēli un apviļā tajā ābolu gredzenus.