Pufīgie ceptie ābolu gredzeni

  • Gatavošana 15min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Ābols
     1 gabali
  • Cukurs
     3 ēdamk.
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Kārtainā rauga mīkla
     400 g
  • Ola
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šis ir deserts, kas izskatās kā no kafejnīcas vai Instagram, bet patiesībā to var viegli pagatavot kopā ar bērniem. Ābols kļūst silts un mīksts, mīkla – kraukšķīga, un kanēļa aromāts māju piepilda ar rudens sajūtu.

Ābolu sagriež 1 cm biezās šķēlēs, nomizo un ar formiņu vai nazi izspiež serdi, lai veidotos gredzeni.

Cukuru sajauc ar kanēli un apviļā tajā ābolu gredzenus.

Kārtaino rauga mīklu sagriež plānās strēmelēs un aptin ap katru ābolu gredzenu. Apsmērē ar sakultu olu un pārber ar nedaudz cukura.

Cep airfrayerī 8–10 minūtes 200 °C vai cepeškrāsnī 13–15 minūtes 210 °C, līdz gredzeni kļūst zeltaini brūni.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Aveņu-jogurta kūka

40min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju debesmanna

40min • Viegli