Saldējuma kūka ar musli un ogām

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Saldējuma kūka ar musli un ogām
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Mango saldējums Ekselence
     300 g
  • Ogu-vaniļas saldējums Ekselence
     300 g
  • Musli
     150 g
  • Dažādas ogas
     200 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Kūkas formu (18 x 18 cm) izklāj ar pergamentu un foliju tā, lai droši var kārtot saldējuma kārtas.
Pamatni nosedz ar musli.
Nedaudz pakausē saldējumu, lai tas būtu ar karoti viegli kārtojams formā.
Kārto tā, lai saglabājas skaists krāsu kontrasts.
Nolīdzini virsmu, sasaldē un pasniedzot garnē ar ogām.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vīnogu kūka

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Bezē deserts ar ogām

35min • Viegli

Ogu tiramisu

1h • Vidēji grūti

Karaliskie ogu salāti

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Gogelmogels ar ogām

10min • Viegli