Saldie graudaugu cepumi

  • Gatavošana 55min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Pekanrieksti
     185 g
  • Mandeles
     100 g
  • Kokosriekstu skaidiņas
     100 g
  • Ķirbju sēklas
     90 g
  • Auzu pārslas
     45 g
  • Sāls
     1 Tējkarotes
  • Kokosriekstu eļļa
     3 ēdamk.
  • Olas baltumi
     2 gab.
  • Cukurs
     130 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzsilda krāsni līdz 160°C.

Uz cepampannas liek rupji sakapātus riekstus, kokosriekstu skaidiņas, ķirbju sēklas, auzu pārslas.

Pārlej ar kokosriekstu eļļu un pārber ar sāli.

Liek krāsnī cepties uz 10-12 min. Ļauj atdzist.

Bļodā ar rokas putojamo slotiņu kuļ olas baltumus.

Lēnām pievieno cukuru un puto, līdz ir ķepīga, vienmērīga balta masa.

Ber iekšā riekstu maisījumu un kārtīgi samaisa.

 

Uz pannas pārklātas ar cepampapīru liek apaļas formas no masas.

Liek cepties uz 15-20 min.

Cepumiem ļauj atdzist, lai tie nedaudz sacietē.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skotu ola palijas apvalkā

40min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes