Siera kūka Milka ar ķiršiem

  • Gatavošana 2h
  • Viegli
Siera kūka Milka ar ķiršiem

Sastāvdaļas

  • Siers Philadelphia Milka
     500 g
  • Iebiezināts piens vārīts
     1 gab.
  • Musli pārslas
     250 g
  • Olas
     2 gab.
  • Augu tauku pasta
     100 g
  • Ķirši
     600 g
  • Laims
     2 gab.
  • Pūdercukurs
     1.5 ēdamk.
  • Želatīns
     1.5 ēdamk.
  • Sāls
      šķipsniņa

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

Dzeltenumus jauc kopā ar muesli pārslām, augu tauku pastu un pūdercukuru.

Ieklāj kūkas veidnē cepamo papīru un virsū liek muesli pamatni.

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 10–12 minūtes, līdz tā kļūst kraukšķīga un zeltaina.

Tad atdzesē.

Uzsilda kondensēto pienu, lai tas kļūst šķidrāks.

Pārlej pār tortes pamatni.

Tad gatavo krēmu.

Sakuļ olas baltumus ar šķipsniņu sāls, biezā masā.

Izspiež laima sulu un pievieno tai želantīnu.

Atstāj, lai uzbriest, tad uzkarsē un sakuļ kopā ar svaigo sieru.

Iecilā krēmā arī olu baltumus.

Gatavo masu lej kūkas formā un liek ledusskapī vismaz uz 1,5 stundu.

Attīra ķiršus no kauliņiem un pirms pasniegšanas pārber tos kūkai.

Ieteikums!
Kūkai var izmantot arī citas ogas vai augļus, arī saldētus.

Līdzīgas receptes

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Kūka pannā

30min • Viegli

Saldā brunetes kūka

12min • Viegli

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Kabaču banānu kūka

50min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).