Siltā tomātu mērce

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti
Siltā tomātu mērce
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Tomāti savā sulā
     390 g
  • Olīveļļa Extra Virgin
     30 ml
  • Smalki sakapāts rozmarīns
     1 ēdamk.
  • Brūnais cukurs
     2 ēdamk.
  • Kūpināta paprika
     2 tējk.
  • Svaigi malti melnie pipari
     1 tējk.
  • Jūras sāls
      pēc garšas
  • Cukurs Demerara
     1 ēdamk.
  • Smalki sakapāti pētersīļi
     25 g
  • Smalki sakapāts baziliks
     15 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā lej visas sastāvdaļas, izņemot pētersīļus un baziliku, un vāri uz vidējas liesmas 20 minūtes, kamēr mērce reducējas.
Iemaisi baziliku un pētersīļus un pasniedz vai arī atdzesē un uzsildi pirms pasniegšanas.

Līdzīgas receptes

Jāņu mērces

5min • Viegli

Franču kartupeļu salāti

1h 30min • Vidēji grūti

Gvakamole

30min • Viegli

Hotdogi

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Halloumi siers uz iesma

15min • Viegli