Siltie kartupeļu salāti

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Siltie kartupeļu salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Kartupeļi Gardēžu
     900 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Rozmarīns
      3 zariņi
  • Sāls
     1 tējk.
  • Ķiploks
     1 gabali
  • Sojas pupiņas
     500
  • Rukola
     50 g
  • Rukolas mikrosalāti
     1 gabali
  • Dilles
     1 sauja (-s)
  • Siers Mozzarella
     125 g

Mērce

  • Jogurts bez piedevām
     400 g
  • Laima sula
     1 ēdamk.
  • Sinepes ar medu
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem.

Atgriez kartupeļu paciņu un iepildi eļļu, pieber sāli, saplucini rozmarīnu, ar naža asmeni saspied ķiploka daiviņas un pievieno.

Maisā sakrati visu un izber cepamtraukā.

Cep 30 -35 minūtes, līdz viegli tos saspiest.

Atkausē un izlobi sojas pupiņas.

Sagatavo mērci un klāj to servējamam traukam apakšā.
 

Liec traukā kartupeļus, rukolas salātus, sakapātas dilles, sojas pupiņas un saplucinātu Mocarellu.

Var pasniegt gan kā pamatēdienu, gan kā piedevu, piemēram, zivs vai putna gaļas ēdienam, tikai bez Mocarellas.

Saistītās receptes

Meloņu un vistas salāti

20min • Vidēji grūti

Pupiņu čili

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Suši kūka

3h • Vidēji grūti