Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Vistas fileja2 gabali
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Saulē kaltēti tomāti100 g
-
Mini sparģeļi150 g
-
Sviests cepšanai30 g
-
Cukurzirnīši100 g
-
Salātu maisījums200 g
-
Tomāti ķiršu (dzelteni)50 g
-
Sarkanais sīpols20 g
-
Melnie piparipēc garšas
Mērce
-
Olīveļļa100 ml
-
Tumšā krēma balzametiķis40 ml
-
Citrona sula0.5 gabali
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo mērci: visas sastāvdaļas samaisi līdz viendabīgai mērces konsistencei.
Vistas fileju sagriez šķēlēs, pārkaisi sāli un piparus, ierīvē ar ķiploku un grilē vai apcep uz pannas, kamēr mīksta.
Sparģeļus un cukurzirņu pākstis nomazgā, pārkaisi ar sāli, cep sviestā vai olīveļļā.
Bļodā kārto mazgāto salātu mix, apcepto vistu, sasmalcinātus saulē kaltētus tomātus, apceptos sparģeļus un cukurzirņu pākstis, ķirštomātiņus, un plānās ripiņās sagrieztus sarkanos sīpolus, pārslaki ar eļļas- balzametiķa mērci.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Marinējumi
Pīrāgi
Smūtiji
Boles
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Lieto ar mēru
Mājās gatavota maize