Šokolādes fondants

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Šokolādes fondants
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Šokolāde 70%
     100 g
  • Sviests
     55 g
  • Sviests
      formiņu iesmērēšanai
  • Ola
     1 gab.
  • Olas dzeltenums
     1 gab.
  • Cukurs
     55 g
  • Sāls
      šķipsniņa
  • Milti
     30 g
  • Saldējums
      pasniegšanai

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ūdens peldē izkausē šokolādi ar sviestu. 

Olas sajauc ar cukuru un izkausēto šokolādi. 

Pieber miltus, samaisa un masu pilda ietaukotās keramiskās formiņās.
 

Cep sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos 13 minūtes. 

Ļauj 1 minūti atdzist, tad izņem no formiņas, to apgāžot. 

Pasniedz ar saldējumu – īpaši iesaku vaniļas vai cigoriņa garšu. 

Šis deserts būs sevišķi gards kopā ar IPA vai portera tipa alu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.