Šokolādes un mandarīnu braunijs

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Šokolādes un mandarīnu braunijs
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Sviests
     110 g
  • Tumšā šokolāde
     60 g
  • Olas
     2 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Kviešu milti
     65 g
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kanēlis
     0.5 tējk.
  • Dažādi rieksti
     75 g
  • Saldais krējums
     100 g
  • Maskarpones siers
     65 g
  • Mandarīnu ievārījums
     6 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tumšo šokolādi kausē ūdens peldē kopā ar sviestu.

Vienlaikus puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

Kad olas saputotas, pievieno abu veidu miltus un izkausēto šokolādi, samaisi, līdz iegūta viendabīga masa, pievieno sasmalcinātus riekstus.

Lej ietaukotās formās, cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos aptuveni 20 min.

Atdzesē.

Pasniedzot dekorē ar saputotu maskarpones sieru ar saldo krējumu un mandarīnu ievārījumu.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Vegāniskie cepumi ar saldējumu

1h 20min • Vidēji grūti