Šokolādes un mandarīnu braunijs

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Šokolādes un mandarīnu braunijs
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Sviests
     110 g
  • Tumšā šokolāde
     60 g
  • Olas
     2 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Kviešu milti
     65 g
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kanēlis
     0.5 Tējkarotes
  • Dažādi rieksti
     75 g
  • Saldais krējums
     100 g
  • Maskarpones siers
     65 g
  • Mandarīnu ievārījums
     6 Tējkarotes

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Tumšo šokolādi kausē ūdens peldē kopā ar sviestu.

Vienlaikus puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

Kad olas saputotas, pievieno abu veidu miltus un izkausēto šokolādi, samaisi, līdz iegūta viendabīga masa, pievieno sasmalcinātus riekstus.

Lej ietaukotās formās, cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos aptuveni 20 min.

Atdzesē.

Pasniedzot dekorē ar saputotu maskarpones sieru ar saldo krējumu un mandarīnu ievārījumu.

Saistītās receptes

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti

Cepumi Austiņas

35min • Viegli

Citrusa siera kūkas muss

1h 20min • Vidēji grūti