Šokolādes un mandarīnu braunijs

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Šokolādes un mandarīnu braunijs
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Sviests
     110 g
  • Tumšā šokolāde
     60 g
  • Olas
     2 gab.
  • Cukurs
     100 g
  • Kviešu milti
     65 g
  • Mandeļu milti
     30 g
  • Kanēlis
     0.5 tējk.
  • Dažādi rieksti
     75 g
  • Saldais krējums
     100 g
  • Maskarpones siers
     65 g
  • Mandarīnu ievārījums
     6 tējk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu šokolādes un mandarīnu braunija recepte. Iemācies pagatavot gardu un sezonālu našķi ar Lieni Zemīti.

Tumšo šokolādi kausē ūdens peldē kopā ar sviestu.

Vienlaikus puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei.

Kad olas saputotas, pievieno abu veidu miltus un izkausēto šokolādi, samaisi, līdz iegūta viendabīga masa, pievieno sasmalcinātus riekstus.

Lej ietaukotās formās, cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos aptuveni 20 min.

Atdzesē.

Pasniedzot dekorē ar saputotu maskarpones sieru ar saldo krējumu un mandarīnu ievārījumu.

Līdzīgas receptes

Burkānkūka

1h 30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ābolu krambls

1h • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.