Sparģeļu tartars

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Sparģeļu tartars
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Marināde

  • Ābolu etiķis
     1 tējk.
  • Cukura sīrups
     1 ēdamk.
  • Tomātu mērce
     1 ēdamk.
  • Vusteršīras mērce
     1 ēdamk.
  • Pilngraudu sinepes
     2 tējk.
  • Tabasko mērce
      5–10 pilieni
  • Olīveļļa
     100 ml

Tartars

  • Sparģeļi
     500 g
  • Mazie kaperi
     2 tējk.
  • Šalotes sīpols
     0.5 gabali
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Čili pipars
      2 cm
  • Pipargurķīši
      2 gab.
  • Marinētas zaļās olīvas
      5 gab.
  • Citrona miziņa
     0.25 gab.
  • Pētersīļi
      1 zariņš

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Mazā bļodiņā sajauc kopā visas marinādes sastāvdaļas.
Blanšē sparģeļus, ieliekot tos verdošā ūdenī uz 3 minūtēm un atdzesējot zem auksta, tekoša ūdens vai ledus vannā.
Sparģeļus sagriez mazās ripiņās un noliec malā.
Smalki sakapā visas pārējās tartara sastāvdaļas un iemaisi marinādē.
Pasniedz sparģeļus, liekot tos traukā un pievienojot tiem nedaudz tartara mērces.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Brusketas

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Kimči

72h • Viegli

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).