Spinātu pankūkas

  • Gatavošana 50min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Pankūkas

  • Spinātu lapas
     90 g
  • Baziliks
     10 g
  • Milti
     130 g
  • Olas
     3 gab.
  • Mandeļu piens
     500 ml
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Olīveļļa
      cepšanai

Pildījums

  • Saceptas sēnes
      pēc izvēles
  • Pesto
      pēc izvēles
  • Siers Ricotta
      pēc izvēles

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Spinātus un baziliku liek blenderī, tiem pievieno miltus, olas, mandeļu pienu, sāli un piparus.

Visu blendē, līdz iegūst vienmērīgu masu.

 

Masai ļauj nostāvēties 20 min.

 

Uz vidējas liesmas uzkarsē pannu.

 

Pankūkas cep 1 min. no vienas puses un 30 sek. no otras.

 

Pasniedz ar sāļu pildījumu vai mērci.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Spāņu omlete latviešu stilā

3h • Vidēji grūti
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Pildītās spinātu pankūkas

25min • Vidēji grūti