Svaigā siera kūka ar rabarberiem

  • Gatavošana 3h 52min
  • Vidēji grūti
Svaigā siera kūka ar rabarberiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Olas
     2 gab.
  • Baltais cukurs
     2 Ēdamkarote
  • Kviešu milti
     2 Ēdamkarote

Siera masa

  • Siers Philadelphia
     400 g
  • Jogurts bez piedevām
     300 g
  • Rabarberu biezenis
     200 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Želatīns
     10 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu. 

Izmanto formu ar 18-21 cm diametru.

Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei. Iecilā izsijātus miltus un lej formā.

Cep līdz gatavībai 18-22 minūtes. Atdzesē.

Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.

Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes.

Tad sakarsē to, līdz želatīns izkūst.

Pievieno to siera masai un sajauc.

 

Lej formā un liec ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.

Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

Saistītās receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti

Citrusa siera kūkas muss

1h 20min • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti

Šokolādes alus kūka

1h 15min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

1000 kārtu kūka

55min • Vidēji grūti