Svētku rupjmaizes kārtojums

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes rīvmaize
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Saldais krējums
     500 ml
  • Dzērveņu zapte
     300 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Sarīvēta tumšā šokolāde
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz lēnas uguns pannā apgrauzdē rīvmaizi ar brūno cukuru un maltu kanēli.

Lej bļodā saldo krējumu, pievieno ēdamkaroti cukura (ja vēlies saldāku, pieliec klāt vēl cukuru) un puto, līdz izveidojas stingrs putukrējums. 

Saldo kārto pa slāņiem - rīvmaize, zapte, putukrējums. 

Dekorē ar dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi.

Saistītās receptes

Krēmšnite

1h 10min • Vidēji grūti

Rabarberu plātsmaize

1h • Vidēji grūti

Zemeņu čia pudiņš

15min • Viegli

Burkānu mafini

30min • Vidēji grūti

Lieldienu siera kūka

1h 15min • Viegli
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.