Svētku rupjmaizes kārtojums

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes rīvmaize
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Saldais krējums
     500 ml
  • Dzērveņu zapte
     300 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Sarīvēta tumšā šokolāde
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz lēnas uguns pannā apgrauzdē rīvmaizi ar brūno cukuru un maltu kanēli.

Lej bļodā saldo krējumu, pievieno ēdamkaroti cukura (ja vēlies saldāku, pieliec klāt vēl cukuru) un puto, līdz izveidojas stingrs putukrējums. 

Saldo kārto pa slāņiem - rīvmaize, zapte, putukrējums. 

Dekorē ar dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Ziemassvētku Pavlovas egle

2h • Vidēji grūti

Citronu tarte ar bezē

1h 30min • Vidēji grūti

Šokolādes mērce

15min • Viegli
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes