Svētku rupjmaizes kārtojums

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes rīvmaize
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Malts kanēlis
     1 Tējkarotes
  • Saldais krējums
     500 ml
  • Dzērveņu zapte
     300 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Sarīvēta tumšā šokolāde
     100 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz lēnas uguns pannā apgrauzdē rīvmaizi ar brūno cukuru un maltu kanēli.

Lej bļodā saldo krējumu, pievieno ēdamkaroti cukura (ja vēlies saldāku, pieliec klāt vēl cukuru) un puto, līdz izveidojas stingrs putukrējums. 

Saldo kārto pa slāņiem - rīvmaize, zapte, putukrējums. 

Dekorē ar dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Vācu ābolkūka

1h • Vidēji grūti

Olu cepumi

1h 15min • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Kūka “Zaķis”

2h • Vidēji grūti
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Panna cotta ar mango biezeni

1h • Vidēji grūti

Saldais persiku kārtojums

2h 30min • Vidēji grūti