Sviestā ceptas bumbieru daiviņas ar medu, lazdu riekstiem un rozmarīnu

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti
Sviestā ceptas bumbieru daiviņas ar medu, lazdu riekstiem un rozmarīnu

Sastāvdaļas

Deserts

  • Bumbieri
     4 gab.
  • Rozmarīns
      pēc garšas
  • Lazdu rieksti
     40 g
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Šķidrs medus
     3 ēdamk.
  • Svaigi spiesta citrona sula
     2 ēdamk.

Pasniegšanai

  • Vaniļas saldējums
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Ātri pagatavojams deserts no ceptiem bumbieriem, medus, lazdu riekstiem un rozmarīna. Bumbieru daiviņas apcep ar sviestu, medu, kapātiem riekstiem un svaigu rozmarīnu. Apslaka ar citronu sulu un sautē uz lēnas uguns. Pasniedz desertā ar saldējumu.
Bumbierus nomizo, pārgriež un izņem serdi. Sagriež tos daiviņās. Smalki sakapā rozmarīnu. Rupji sakapā lazdu riekstus.
Bumbieru daiviņas cep sviestā, līdz tās iegūst skaistu nokrāsu. Pārlej ar medu, uzkaisa lazdu riekstus un rozmarīnu. Pievieno citrona sulu un vāra uz lēnas uguns, līdz bumbieru šķēles ir mīkstas.
Servēšanai: Nedaudz siltas bumbieru daiviņas pasniedz ar saldējumu.

Līdzīgas receptes

Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Citronu biezpiena saldējums

30min • Vidēji grūti
Noderīgi

Informācija par 30 dienu zemāko pārdošanas cenu mājaslapā norādītajām precēm, kuras nav ātrbojīgas, pieejama tirdzniecības vietā (pie preces cenu zīmes) vai arī e-veikalā.