Tako ar liellopa gaļu

  • Sagataves 10min ,  Gatavošana 15min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
     300 g
  • Selection by Rimi olīveļļa ar rozmarīnu
     4 ĒK
  • I Love Eco tako mērce
     1 burciņa
  • I Love Eco sarkanās pupiņas
     1 iepakojums
  • I Love Eco kviešu tortiljas
     4 gab.
  • Skābais krējums
     100 g
  • Svaigs koriandrs
     1 pušķītis
  • Laims
     1 gab.

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakapā liellopa gaļu mazos gabaliņos. 

Uz pannas stipri uzkarsē 4 karotes olīveļļas un tajā apcep sakapāto gaļu, līdz tā kļūst brūna. 

Pievieno tako mērci un pupiņas un visu karsē 10 minūtes. 

Atsevišķā pannā uzsildi tortiljas, kuras pildi ar iepriekš sagatavoto liellopa gaļas maisījumu. 

Pasniedz ar skābo krējumu, koriandru un laima šķēlīti.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!