Tortilja ar tunci

  • Gatavošana 20min
  • Vidēji grūti
Tortilja ar tunci
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

Tortilja

  • Tortiljas
     4 gabali
  • Tuncis savā sulā (bez šķidruma)
     200 g
  • Siers Mozzarella
     8 šķēlīte (-s)
  • Olīvas (bez kauliņa)
      12 gab.
  • Dīgsti
     1 sauja (-s)

Zirņi (ja nevēlies gatavot, tad var pirkt gatavu humusu)

  • Konservēti turku zirņi
     240 g
  • Svaigs baziliks
     1 sauja (-s)
  • Ķiploki
     1 daiva (-s)
  • Kumīns
     0.3 tējk.
  • Olīvelļa Extra Virgin
     2 ēdamk.
  • Laima sula
     1 ēdamk.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē panini pannu vai parasto pannu.

Ķiploka daivu izspied caur ķiplokspiedi. Traukā saspied visas turku zirņu sastāvdaļas.

Katrā tortiljā iegriez vienu iegriezumu no centra. Uz aci sadali torlilju četrās daļas. Uz vienas liec zirņus, otras tunci, trešās sieru ar olīvām un uz pēdējās zaļumus. Aizloki ciet.

Liec sakarsētā panini pannā vai pannā, kur, lai būtu svars, uzliec virsū kādu pannu un smagumu. Cep kamēr zeltains no abām pusēm.
Pasniedz ar pārpalikušajiem turku zirņu salātiem.

Saistītās receptes

Lasis ar makaroniem Ellas gaumē

30min • Vidēji grūti