Sastāvdaļas
Tortilja
-
Tortiljas4 gabali
-
Tuncis savā sulā (bez šķidruma)200 g
-
Siers Mozzarella8 šķēlīte (-s)
-
Olīvas (bez kauliņa)12 gab.
-
Dīgsti1 sauja (-s)
Zirņi (ja nevēlies gatavot, tad var pirkt gatavu humusu)
-
Konservēti turku zirņi240 g
-
Svaigs baziliks1 sauja (-s)
-
Ķiploki1 daiva (-s)
-
Kumīns0.3 Tējkarotes
-
Olīvelļa Extra Virgin2 Ēdamkarote
-
Laima sula1 Ēdamkarote
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē panini pannu vai parasto pannu.
Ķiploka daivu izspied caur ķiplokspiedi. Traukā saspied visas turku zirņu sastāvdaļas.
Katrā tortiljā iegriez vienu iegriezumu no centra. Uz aci sadali torlilju četrās daļas. Uz vienas liec zirņus, otras tunci, trešās sieru ar olīvām un uz pēdējās zaļumus. Aizloki ciet.
Liec sakarsētā panini pannā vai pannā, kur, lai būtu svars, uzliec virsū kādu pannu un smagumu. Cep kamēr zeltains no abām pusēm.
Pasniedz ar pārpalikušajiem turku zirņu salātiem.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize