Tunča salāti

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Tunča salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Tuncis savā sulā
     140 g
  • Kaperi
     2 ēdamk.
  • Seleriju kāti
      2 gab.
  • Sakapāti sīpolloki vai maurloki
     2 ēdamk.
  • Kalamata olīvas bez kauliņiem
      10 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Rukolas lapas
     40 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Mērce

  • Majonēze
     4 ēdamk.
  • Angļu sinepes Selection by Rimi
     1 ēdamk.
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Citrons
     1 gab.

Pasniegšanai

  • Svaigi cepti kruasāni
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Nolej konservētam tuncim sulu un saplucini filejas.

Pievieno smalki grieztus selerijas kātus un lociņus.

Pieber kaperus.

Pierīvē viena citrona miziņu un pielej 1-2 ēdamkarotes sulas (pēc garšas).

Pastiprini garšas ar sāli un pipariem.

 

Sagatavo mērci: sajauc majonēzi ar sinepēm, pierīvē 1⁄2 citrona miziņas un pielej nedaudz sulas pēc garšas.

 

Salātus pasniedz ar rukolu un mērci, kā arī svaigi ceptu kruasānu. To vari arī iegriezt un likt pildījumu tieši kruasānā.

Līdzīgas receptes

Tunča kotletes

30min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Brusketas

15min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).