Tunča salāti

  • Gatavošana 11min
  • Viegli
Tunča salāti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Salāti

  • Tuncis savā sulā Selection by Rimi
     140 g
  • Kaperi
     2 Ēdamkarote
  • Seleriju kāti
      2 gab.
  • Sakapāti sīpolloki vai maurloki
     2 Ēdamkarote
  • Kalamata olīvas bez kauliņiem
      10 gab.
  • Citrons
     1 gabali
  • Rukolas lapas
     40 g
  • Sāls
      pēc garšas
  • Melnie pipari
      pēc garšas

Mērce

  • Majonēze
     4 Ēdamkarote
  • Angļu sinepes Selection by Rimi
     1 Ēdamkarote
  • Ķiploks
     1 daiva (-s)
  • Citrons
     1 gabali

Pasniegšanai

  • Svaigi cepti kruasāni
      pēc garšas

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Nolej konservētam tuncim sulu un saplucini filejas.

Pievieno smalki grieztus selerijas kātus un lociņus.

Pieber kaperus.

Pierīvē viena citrona miziņu un pielej 1-2 ēdamkarotes sulas (pēc garšas).

Pastiprini garšas ar sāli un pipariem.

 

Sagatavo mērci: sajauc majonēzi ar sinepēm, pierīvē 1⁄2 citrona miziņas un pielej nedaudz sulas pēc garšas.

 

Salātus pasniedz ar rukolu un mērci, kā arī svaigi ceptu kruasānu. To vari arī iegriezt un likt pildījumu tieši kruasānā.

Saistītās receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nicas salāti ar apceptu tunzivi

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sālīta makrele

24h • Viegli
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes