Tunča un dīgstu sendviči

  • Sagataves 15min ,  Gatavošana 5min
  • Viegli

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Tostermaize ar sēklām
     9 šķēles
  • ICA krēmsiers
     150 g
  • Konservēts tuncis eļļā
     200 g
  • I Love Eco pesto
     4 ĒK
  • Avokado bez kauliņa un mizas
     2 gab.
  • Citrona sula
     2 ĒK
  • Citrona miza, smalki sarīvēta
     nedaudz
  • Olīveļļa Rimi Extra Virgin
     1 ĒK
  • Jūras sāls
     pēc garšas
  • Svaigi malti pipari
     pēc garšas
  • Rukola vai kreses dīgsti
     1 iepakojums

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liec avokado, citrona sulu, mizu, eļļu, sāli un piparus.

Ja vēlies, vari pievienot kumīna pulveri.

Samaisi, lai veidojas krēmīga masa.

Citā bļodā liec krēmsieru un tunci un ar dakšiņu samaisi, kamēr krēmīgs, bet vēl ar gabaliņiem.

 

Saliec maizes šķēles pa divi, kā veidojot sendviču. 

Uz vienas sendviča puses smērē tunča krēmu. 

Uz otras šķēles liec avokado krēmu un pāri pesto.

Visu smērē tā devīgi. 

Uz avokado puses liec dīgstus, tad virsū šķēli ar tunci un pasniedz uzreiz vai pēc stundas.

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!