Vafeļu trubiņas ar iebiezināto pienu
-
Gatavošana 50min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Olas4 gab.
-
Cukurs200 g
-
Sviests200 g
-
Milti180 g
-
Kartupeļu milti20 g
-
Vārīts kondensētais piens397 g
Pagatavošana
Vērts zināt
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Olas sakuļ ar cukuru. Masai pievieno izkausētu sviestu un sakuļ. Pēc tam pakāpeniski pievieno miltus un kartupeļu cieti. Visu maisa, līdz masa ir viendabīga.
Uzkarsētā vafeļu pannā lej mīklu un cep apmēram 30–40 sekundes. Gatavo vafeli noņem no pannas un uzreiz, kamēr tā nav atdzisusi, sarullē trubiņā. Turpina cept, līdz visa mīkla ir izcepta.
Gatavās trubiņas pilda ar vārītu kondensēto pienu.
Saistītās receptes
Ēdienu veidi
Zupas
Salāti un uzkodas
Pamatēdieni
Sautējumi
Pudiņi
Kūkas
Pīrāgi
Smūtiji
Mērces
Pankūkas
Pamatsastāvdaļas
Cūkgaļa
Liellopu gaļa
Putnu gaļa
Lasis
Zivis un jūras veltes
Dārzeņi
Pasta
Miltu ēdieni
Siers
Rīsi
Piena produkti
Ogas
Trusis
Jēra gaļa
Dzīvesstils
Ēdieni veģetāriešiem
Ēdieni vegāniem
Bezglutēna ēdieni
Grilēdieni
Bez laktozes ēdieni
Labākai dzīvei
Pikants
Streetfood ēdieni
Mājās gatavota maize