Vafeļu trubiņas ar iebiezināto pienu

  • Gatavošana 50min
  • Vidēji grūti

Sastāvdaļas

  • Olas
     4 gab.
  • Cukurs
     200 g
  • Sviests
     200 g
  • Milti
     180 g
  • Kartupeļu milti
     20 g
  • Vārīts kondensētais piens
     397 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Pagatavošana

Vērts zināt

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Olas sakuļ ar cukuru. Masai pievieno izkausētu sviestu un sakuļ. Pēc tam pakāpeniski pievieno miltus un kartupeļu cieti. Visu maisa, līdz masa ir viendabīga.
Uzkarsētā vafeļu pannā lej mīklu un cep apmēram 30–40 sekundes. Gatavo vafeli noņem no pannas un uzreiz, kamēr tā nav atdzisusi, sarullē trubiņā. Turpina cept, līdz visa mīkla ir izcepta.
Gatavās trubiņas pilda ar vārītu kondensēto pienu.

Saistītās receptes

Ķiršu želejas kūka

45min • Vidēji grūti