Vegānie auzu pārslu cepumi

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Vegānie auzu pārslu cepumi
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Amaranta milti
     50 g
  • Pilngraudu auzu pārslas
     200 g
  • Kokosriekstu eļļa
     100 g
  • Banāns
     1 gab.
  • Kaltētas dzērvenes
     50 g
  • Sezama sēklas
     30 g
  • Riekstu maisījums
     50 g
  • Dateles
     50 g
  • Žāvētas aprikozes
     50 g
  • Agaves sīrups
     30 g

Novērtē recepti Paldies par vērtējumu!

Instrukcijas

Noderīgi

Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku. [2, *] Šī recepte ir paredzēta: n porcijām. Mainot porciju daudzumu, automātiski tiek mainīts nepieciešamo sastāvdaļu daudzums. Dažos gadījumos tas var ietekmēt pagatavošanas laiku.

Sablendē banānu, dateles un aprikozes.

Riekstus nedaudz sasmalcini.

Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā un gatavo aplīšus, kārto tos uz pannā ieklāta cepampapīra.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 175 grādos aptuveni 10 minūtes jeb kamēr cepumi zeltaini brūni.

Pirms ēšanas cepumus atdzesē, jo tie var drupt

Līdzīgas receptes

Biezpiena plācenīši

20min • Viegli

Ķirbju pīrāgs

1h • Vidēji grūti

Berlīneri ar pildījumu

40min • Vidēji grūti

Aveņu siera kūka

30min • Vidēji grūti
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes
Good to know

Information on the 30-day lowest selling price for non-perishable goods listed in the booklet is available at the point of sale (at the price tag of the product).